Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Leikkiseinä lastenhuoneeseen VividCoverilla

 

VividCoverilla on helppoa päällystää yksi lastenhuoneen seinistä leikkiseinäksi. Vaihtokuvan voi tulostaa vaikkapa satumetsän tai kaupungin katukuvan. Taustakuvan päälle lapset voivat asetella magneettisia kuvia prinsessoista tai autoista ja luoda uusia leikkejä loputtomasti. Pikkukuvat tarttuvat magneettisesti seinämateriaaliin ja niitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen.Ne eivät jätä seinään tarra- yms. jälkiä.

VividCover vaihtokuvan vaihtaminen

Kun lapset kasvavat, voit vaihtaa seinälle uuden, ajankohtaisemman kuvan. VividCover vaihtokuvan vaihtaminen on helppoa. Irroita vanha vaihtokuva seinästä, se irtoaa helposti vetämällä. Kääri se rullalle, säilö säilytysputkeen ja levitä uusi vaihtokuva taustamateriaalin päälle. Vaihtamiseen kuluu vain muutama minuutti. Et tarvitse tapetinpoistoaineita etkä liistereitä, seinän ilmeen muuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Miten pääset alkuun

Seinä päällystetään aluksi taustamateriaalilla, johon VividCover-vaihtokuva tarttuu magneettisesti. VividCover rullataan taustamateriaalin päälle. Et tarvitse muuta kiinnitystä.

Lataa: FeelingInterior esite