Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Kiitoksista sisustusta

Feeling Interior Kari

Jokainen meistä arvostaa ristiäisistä, valmistujaisista, häistä tai muista juhlista saamiaan kiitoskortteja - mutta niiden esille laittaminen on aina pienoinen ongelma. Kortti pitää laittaa jotain vasten pöydälle tai toinen vaihtoehto on magneetilla jääkaapin oveen. Läheisimmät ystävät saatetaan ripustaa jopa raameihin seinälle. Sisustuksesta tai siivouksesta tarkkoja korttiarmada pöydällä kuitenkin harmittaa, ja tekisi mieli pistää kortit laatikkoon mahdollisimman pian.

Seuraavan kerran kiittäessäsi voit tehdä toisin: tilaa kiitokset magneettisesta VividCover-päällisestä. Kiitosten saaja voi siten kiinnittää sen jääkaapin oveen (myös toisen VividCover-päällisen päälle) tai muuhun metallioveen. Tuomme myös lähiaikoina tarjolle toisenkin vaihtoehtoisen materiaalin: irroitettavan ja uudelleenkiinnitettävän tarramateriaalin, johon ei jää ilmakuplia. Päälliset ovat mattapintaisia, joten niihin ei jää jääkaapin ovessakaan sormenjälkiä eivätkä muutenkaan hypi silmille.

Jos haluat todella ajatella kiitosten saajia, anna heidän itse päättää haluamansa kiitos. Rekisteröi vaikka erillinen tunnus palveluumme, tee sinne niin monta erilaista ja erikokoista kuvaa kuin haluat, mailaa tunnus tai vaihtoehtojen kuvat kiitosten saajille ja pyydä valitsemaan tai jopa muokkamaan omansa itse. Halutessasi erikoisempia ulkomuotoja (muu kuin suorakaide), ota yhteyttä asiakaspalvelu@feelinginterior.com, jonka jälkeen teemme sinulle haluamasi muodon ja voit sitten itse asetella siihen kuvasi.

Mitäs tämä sitten maksaa? No, se maksaa muutaman euron enemmän kuin tavallinen kortti - esim 10 kpl 10x15cm päällisiä maksaa tarjouskampanjassamme 3 EUR kpl kun sama määrä tavallisia kortteja jonkin kuvapalvelun tarjouksessa on selvästi vähemmän. Mutta, pieni hinta siitä, että ystäväsi saavat heille ja heidän sisustukseensa sopivan muistamisen.