Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Purjehtijoille ja meriaiheiden ystäville

Feeling Interior Kari

Hyvän sisustuskuvan keksimisessä kapeaan ja korkeaan kohteeseen kuten jääkaappi on haastetta. Nyt kun purjehduskausi alkaa olemaan parhaimmillaan, täytyy muistuttaa kuinka erinomaista sisustusmateriaalia purjevene tai purjelaiva onkaan. Samaan kuvaan saa rauhoittavaa vettä ja taivasta sekä erinomaiseksi sisustusobjektiksi ylvään purjealuksen (mielellään tietysti purjeet ylhäällä). Oikeasta kuvakulmasta viistosti edestäpäin alus täyttää juuri sopivasti jääkaapin pinnan kuten tästä jenkkikaapista näkyy.

Kun olet tekemässä esimerkin mukaista useamman oven yli ulottuvaa päällistä, laita meille ensin mailissa (asiakaspalvelu@feelinginterior.com) ovien mitat ja raon leveys niiden välissä, niin teemme sinulle valmiiksi oikeanlaisen pohjan feelin.fi-palvelussa käytettäväksi - käyttöliittymästä nimittäin tämä ominaisuus vielä puuttuu...

Ne meistä, joilla on omakohtaista purjehduskokemusta, ottavat tietysti mieluiten kuvan tutusta veneestä, jota voi sitten muistella talvella jääkaapilla käydessään. 12 Megapikselin kuva hyvällä kameralla takaa hyvälaatuisen sisustuselementin.

Toinen vaihtoehto kuvan keksimiseen on valmis kuva kuvapankistamme tai erillisestä palvelusta kuten shutterstock.com. Yllä oleva kuva on ostettu sieltä (hyvin helppoa, Visa vaan vinkumaan, ja esimerkiksi pienimmällä vajaan 50 euron paketilla saa 5 erilaista korkean laadun kuvaa vuoden aikana). Voit myös tehdä niin, että valitset kuvapalvelusta kuten Shutterstock useamman kandidaatin, ja lataat ensin niiden ilmaiset esikatselukuvat omalle PC:llesi ja sitten palveluumme. Mene kirjauduttuasi feelin.fi-palveluun uuden päällisen luontiin, ja kun sinulla on jääkaappisi mittojen mukainen "tyhjä paperi" edessä, lisää kaikki kuvakandidaatit palettiin "Lisää kuva"-toiminnosta, ja nosta vuorotellen kukin kandidaatti haluaamaasi kohtaan ja skaalaa sopivasti. Lopuksi osta Shutterstockista tarkka versio valitsemastasi kuvasta ja lataa se päälliseen.

Purjealusten lisäksi toinen erinomainen kapea ja korkea meriaiheinen sisustuskuva on majakat. Tässä pätevät samat yllä mainitut vaihtoehdot, eli joko itse vesillä liikkuessa voit ottaa laadukkaan kuvan suosikki majakastasi, tai hae jostain webin valokuvapalveluista valmis laadukas kuva. Osallistu samalla kesäkisaamme: lahjoitamme parhaan majakka-aiheisen sisustuskuvan lähettäneelle (laita mailia asiakaspalvelu@feelinginterior.com) seuraavan vaihtopäällisen samaan kohteeseen. Kuvan tulee näyttää miten majakka-aihe jääkaapin ovessa tai muussa pinnassa soveltuu yhteen muun sisustuksen kanssa, ja varaamme oikeuden käyttää voittajakuvaa markkinointitarkoituksiin.