Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Talvinen olohuone

Feeling Interior Kari

Tunnelmallinen talvimaisema kutsuu haaveiluun ja rentoutumiseen.

Tämä talvimaisema grafiikka sopi erinomaisesti olohuoneen kulmaukseen värien ja yksityiskohtiensa puolesta.  Värimaailma on yhtenäinen divaanin kanssa, ja vasemmassa sekä oikeassa laidassa eteen tulevat puut ympäröivät divaanilla istujan. Kulmassa puut ja mökki ovat kauempana ja tehostavat perspektiivin tuomaa vaikutelmaa satumetsän aukiosta.

Maisema on toteutettu VividCover-kuvapäällisellä, joten maisemaa voi helposti myös vaihdella. Päällisen vuodissa on valmiiksi huomioitu reunojen ja nurkkien paikat, sekä ilmanvaihtokanavien ja sähkörasioiden aukot.

Mitenkö saat tällaisen itsellesi? Yllätyt miten helppoa se on: laita meille mitat, asettele feelin.fi-palvelussa kuva, ja kiinnitä magneettinen VividBase-taustamatto, johon vaihdettava kuvapäällinen kiinnittyy.

Tehdessäsi suorakaiteen muotoisen kuvapäällisen voit mennä suoraan feelin.fi-palveluun ja antaa mitat siellä. Päällinen jaetaan automaattisesti sopivaan määrään vuotia, ja pääset heti asettelemaan siihen sopivaa kuvaa. Kun sisustuskohteessasi on nurkkia, ilmastointiventtiilejä tai muita erikoisuuksia, lähetä meille ensin mitat - vaikka ruutupaperilla!

Teemme mitoistasi feelin.fi palveluun pohjan, jonka jälkeen sinun on helppo kokeilla ja asetella siiihen kuvia.

VividBase-taustamattoa on saatavissa mustana ja valkoisena. Suosittelemme mustaa, koska se edullisempaa ja kevyempää asentaa. Taustamaton asennus muistuttaa paksumman tapetin laittamista: ensin liisterimäinen liima seinään ja siihen sitten peräkkäin taustamatto vuotia. Liimaksi käy tavalliset hajuttomat mattoliimat.

Taustamaton asennuksen jälkeen voitkin laittaa päällisen vuodat paikoilleen. Jos seinässä ja lattioissa on vinouksia, joudut hiukan hakemaan vuotien paikkoja ja tarvittaessa voit leikata saksilla tai veitsellä ylimääräiset pois. Seuraavalla kerralla päällisen laitto tapahtuukin sitten hetkessä.