Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Tekstisisustusta asuntomessuilla

Feeling Interior Kari

Olemme mukana asuntomessuilla kahdessa kohteessa - vaikka tiukkaa teki, koska messukohteiden sisustussuunnitelmat oli tietysti tehty ja toteutettukin jo kauan ennen kuin pystyimme tarjoamaan tuotetta.

Onneksi VividCover päälliset ovat helppoja ja nopeita tehdä ja laittaa paikoilleen, eli mihinkään uudelleen rakentamiseen ei tarvinnut ryhtyä, ja kahdessa kohteessa oli syntynyt tarve viime hetken sisustuksen loppusilaukseen.
- Magneettipäällisen asentaminen oli niin yksinkertaista, että "asentaminen" on oikeastaan ihan väärä sana. Tämän helpompaa ei vanhojen pintojen uusiminen voi olla, sanovat rakennuttajat Marjo ja Stig Rönnkvist.

Asuntomessukohteet ovat Honka Harmonia (kohde numero 20) ja Honkatalo Cube (kohde numero 2). Kerromme tässä ensimmäisestä kohteesta ja jälkimmäisestä kohteesta sitten seuraavassa kirjoituksessa.

Varsinainen tarve lähti siitä, että kodinhoitohuoneessa oli edellisestä asunnosta mukaan otettu kuivauskaappi, jonka ovi oli muutossa kolhiintunut. Oven ulkonäkö piti siis saada jotenkin korjattua, ja magneettisesti kiinnittyvä VividCover päällinenhän sopii pienten kolhujen ja naarmujen peittämiseen.
- Nuhjaantuneenkin pinnan saa helposti ja edullisesti siistiksi kuvallisella magneettipäällisellä.

Lisäksi kodinhoitohuone oli sisustettu yhtenäisillä kalusteilla, seinän sävyllä, ja esineillä - ja tavallinen valkoinen kuivauskaappi olisi rikkonut tunnelman. Päällisen värisävy tehtiin niin, että se on sama kuin maalatulla seinällä, ja siihen sijoitettiin myös kodinhoitohuoneeseen sopiva humoristinen teksti.
- Magneettipäällinen mahdollisti sen, että vanha kuivauskaappi sopii sujuvasti uuteenkin taloon, kertovat Rönnkvistit.

Kodinhoitohuone usein unohdetaan sisustuksesta, vaikka siellä tulee vietettyä aikaa lähes päivittäin ja sisustuksen tuoma piristys pyykkien kanssa puuhaamiseen on kyllä tarpeen. Teksteillä tai kirjaimilla sisustaminen on suosittua, joko pelkällä tekstillä tai osana sisustuskuvaa. Olemmekin nyt tehneet tästä helppoa lisäämällä teksti-toiminnon osaksi päällisen luomista feelin.fi-palvelussa.

Honka Harmonian ja Rönnkvistien perheen rakennustarinasta voi lukea lisää blogista http://www.asuntomessut.fi/blog/harmoniaa-hakemassa/rakentajan-bingo