Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Valokuva-albumi seinälle tai jääkaapin oveen

Feeling Interior Kari

Älä unohda parhaita kuviasi tietokoneeseen tai albumiin hyllyyn. Yksittäisen kuvan sijaan voit myös helposti koostaa albumin, joka on vaikka jääkaapin oven tai peräti koko seinän kokoinen. Magneettisen kiinnittymisen ansiosta pinnasta tulee siisti ja tasainen kuin tapetti. Voit vaihtaa esillä olevan 'albumin' lennossa toiseen ja säilytys tapahtuu kätevästi rullana mukana tulevassa putkilossa. Mattapinnan ansiosta kuvat eivät kiiltele häiritsevästi, kun niistä tulee osa sisustusta.

Palvelussamme voit järjestää kuvat täysin vapaasti ja lisätä tekstejä lukemattomilla eri tyyleillä. Kokoa ja asentoa ei ole rajoitettu ja voit laittaa kuvia myös limittäin. Aloitat vain päällisen luomisen, lataat haluamasi kuvat, ja sitten vedät ne kuvapaletista haluaamaasi kohtiin ja säädät koon sekä asennon. Voit myös ladata lisää kuvia päällisen tekemisen aikana ja samoja kuvia voi hyödyntää useampaan kertaan ilman, että joudut latailemaan niitä uudelleen.

Jokainen päällisessä oleva kuva valmistetaan sen alkuperäisellä tarkkuudella, eli albumin koostaminen yhdeksi isoksi päälliseksi ei vähennä laatua tippaakaan. Kuvat ovat yhtä laadukkaita kuin perinteiset erikseen tilatut kuvat.

Halutessasi voit tilata kuvat myös erillisinä, jolloin voit vaihdella yksi kerrallaan esillä olevien kuvia ja niiden järjestystä. Jos haluat vaihtaa koko albumin kerrallaan ja haluat siistin 'albumisivun' kaltaisen kokonaisen sivun, on kuitenkin parempi tilata kuvat valmiiksi samalle 'sivulle' eli yhteen päälliseen sijoitettuna.

Jääkaapin oven lisäksi toinen hyvä idea on tehdä valokuvaseinä. Päällystä osa seinästä tai vaikkapa huoneen ovi kokonaan valkoisella VividBase-taustamatolla, ja tilaa muutama isompi kuva tai joukko pienempiä. Muista vain kuvia eli 'päällisiä' tehdessä valita sopiva kiinnitystapa sen mukaan ovatko kuvat tulossa jääkaapin oveen vai magneettiseen VividBase-taustamattoon.