Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Ideoita joulukoristeluun

Sisustussuunnittelija Johanna

Apua, joulu on jo lähellä!

Sunnuntaina, upean aurinkoisen syyspäivän kunniaksi lähdimme mieheni kanssa pienelle pyöräilyretkelle läheiselle merenrannalle. Istahdimme kalliolle ja ihailtiin vedenpinnasta heijastuvaa auringon lämpöä. Marraskuun 15. päivä, uskomatonta. Sillä hetkellä tuntui siltä, että syksy on vasta alussa, mutta kohta onkin joulukuu. Samalla valkeni todellisuus... jos haluan hoitaa joulukoristelut ja lahjat hyvissä ajoin (tämä toive on mielessäni joka vuosi, mutta harvoin toteutuu) sitähän on ryhdyttävä toimeen heti, oikeastaan jo tällä viikolla! Toistan, apua!

Haluan jakaa tässä teille kaikille omat ideani. Ehkäpä jollekin syntyy idea omaan kotiin tai lahjaksi ystävälle.

Olohuoneessani on yksi tuotteistamme, 1m x 1m studiotaulu magneettietupinnalla. Ensimmäinen ideani Joulunkoristeluun oli helppo. Vaihdan ison kuvan jouluaiheiseen. 

Kuvapalvelumme Getty-kuvista löytyikin nopeasti ihana kuva kynttilälyhdystä lumihangessa. Itse toivon joulun olevan rauhallista lämmintä yhdessäoloa rakkaimpani kanssa. Tässä kuvassa on juuri se sanoma: hiljene ja anna joulurauhan sytyttää sydämeesi liekin, joka lämmittää kaikkia ympärilläsi.

Studiotaulun hinta 1m x 1m on 139€ ja helposti vaihdettava kuva kirjastostamme on 110€. Pienempiäkin kokoja löytyy, esim. 30cm x 30cm studiotaulu 39€ ja kuva kirjastosta 18€. Kuvat voit myös tilata omasta kuvasta hiukan pienemmällä hinnalla. Kuvat painetaan ohuelle taipuisalle materiaalille, joka koostuu PET-muovista ja metallihiukkasista. Kuva asetetaan taulun magneettiseen etupintaan. Vaihtaminen onnistuu kädenkäänteessä.

Haluaisin myös etuovelle jotain. Paras ystäväni tekee aina ihanan talvikranssin, enkä koskaan saa sellaista itse aikaiseksi. Kyllä, olisin jo monta kertaa pyytänyt häntä tekemään sellaisen minullekin, mutta hän ei asu Suomessa. Tässä siis helposti toteutettava ideani... rakkautta etuovelle! 

Sydänaihio löytyy palvelustamme valmiina, ja kuvana voit käyttää mitä vaan. Minä käytin "heart tiny" kokoa eli 10cm x 9cm. Halusin sydämet lasiin, joten käytin irrotettavaa tarraa. Taustan puolelle halusin samat punaiset sydämet, joten teetin sydänparit, eli yhden ulos ja toisen sisälle samaan kohtaan. Jos ovi on kylmässä, älä irrota tarroja kovalla pakkasella, koska on vaara, että ne rikkoutuvat irrotuksen yhteydessä. Yhden sydämen hinta on 4€. Näitä voi myös laittaa tavalliseen seinään sisällä, sillä seinän pinta ei vahingoitu tarraa irrottaessa!

"Keittö on kodin sydän" ja sitä se todella onkin joulun aikaan. Siellä varmasti vietetään eniten aikaa valmistelemassa kaikkea ihanaa. Jouluilme siis sinnekin.

Tässä iso jääkaappimagneetti, joka toivottaa tervetulleeksi nauttimaan herkkuja oven takaa. Tämäkin kuva löytyi palvelumme kuvakirjastosta. Hinta esimerkiksi tässä koossa 58cm x 100cm on 80€. Magneetin koon voit valita täysin mielesi mukaan, eli voit tehdä koko ovenkin kokoisen magneetin tai laittaa esimerkiksi kapean ja korkean magneetin korkeaan jääkaapin oveen.

Jääkaapin oveen tuli toinenkin idea... magneettikuva voisi olla pienempi ja sen reunojen alle voisi sujauttaa joulukortteja. Yllä oleva teksti on myös magneetti. Palvelussamme voit kirjoittaa oman tekstin taustakuvion tai tasaisen värin päälle. Ehkä käytänkin tätä ideaa pikkujoululahjaksi tyttärelleni. Tekstimagneetin koko on 55cm x 12cm ja hinta 11€.

 

Iloista joulun valmistelua kaikille!

Johanna