Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Kiitos vieraillemme Habitare-messuilla!

Sisustussuunnittelija Johanna

Sydämelliset kiitokset kaikille vieraillemme Habitare-messuosastollamme!

Vilskettä ja vipinää koettiin koko tapahtuman ajan! Magneettisesti kiinnittyvät kuvat saivat monen kävijän luovan prosessiin käynnistymään. 

Oli ihanaa nähdä kuinka monet ilahtuivat uudenlaisesta taulukonseptista, jossa voi hetkessä vaihtaa kuvan magneettisen kiinnittyvyyden ansiosta. Sisustuskuvien vaihtaminen on hauskaa... Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden tehdä se myös helposti ja nopeasti!

Habitare-osastollamme esittelimme useita tuotteidemme käyttötapoja. Tässä vielä yhteenveto:

Sisustustauluissamme on magneettinen etupinta valmiina. Kiinnitä taulu tai taulusarja seinään. Tilaa magneettisesti kiinnittyvä kuva nettipalvelustamme omasta tai kuvapankkimme valikoimasta. Kuvan voit vaihtaa hetkessä milloin vaan.

Jos sinulla on metallinen pinta kuten jääkaapinovi tai sähkökaapinovi, johon haluat kuvan, tilaa kuvasi magneettina, joka kiinnittyy metalliin.

Jättikuvat suurelle seinäpinnalle tarvitsee taustaksi VividBase-magneettitaustamaton. Meiltä voit tilata tarvitsemasi määrän metritavarana. Kiinnitä tämä ensin seinään hajuttomalla mattoliimalla. Nyt sinulla on kiinteä pohja, johon voit vaihtaa kuvan helposti. Tilaa kuvasi mittojesi mukaisesti. Isot kuvat toimitetaan metrin levyisinä vuotina, jotta laittaminen onnistuu helposti. 

Kertokaa meille ideoistanne ja kysykää, jos tulee kysymyksiä asiakaspalvelu@feelinginterior.com.

Suuret kiitokset myös tekstiili- ja pintasuunnitelija Sari Taipaleelle sekä Pauli Savolaiselle, Pauli Savolainen photography.

Sari Taipaleen suunnittelema "Keikaus"-taulusarja oli ensimmäistä kertaa esillä osastollamme. Tämä mustavalkoinen graafinen sarja on upea tapa sisustaa vaihdettavilla kuvilla kun haet vaihtelua valokuvien sijaan! Sivupöydässä on myös Sarin suunnittelema kuosi irrotettavana tarraversiona. Pöytään saa näin helposti ihan uuden ilmeen.

Pauli Savolaisen suuret valokuvat Suomen luonnosta saivat monet pysähtymään ja kokemaan sen rauhoittavan tunteen, jonka vaikuttava kuva voi luoda katsojassa!

Iloiset syysterveiset meiltä, Feeling Interior -tiimiltä: Tommi, Johanna ja Kari.