Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Magneettista kekseliäisyyttä!

Sisustussuunnittelija Johanna

Käytännöllisten sisustusratkaisujen löytäminen vaatii joskus aimon annoksen kekseliäisyyttä. Varsinkin kun kyseessä on pieni tila.

Miika Mansikkamaan Punavuoren yksiö on oivallinen esimerkki esteettisestä ja toimivasta kodista. Tämä on ihana inspiraatio kaikille, vaikka kotisi olisikin aivan erilainen! Katso Helsingin Sanomien artikkeli tästä: hs.fi/koti/a1446179081733

Magneettisesti kiinnittyvien VividCover-kuvien helppo vaihdettavuus sytytti Miikan luovan prosessin. Pienessä kodissahan on rajallinen määrä seinäpintaa sekä säilytystilaa, mutta kuvien uusiminen sisustamisen tehokeinona aina kiinnostaa... Magneettisesti kiinnittyvät kuvat tarjosivat täydellisen ratkaisun.

Seinälle nostettavan sängyn alapintaan kiinnitettiin ensin VividBase magneettinen taustamatto. Asennus tosiaan vähän jännitti Miikaa (itse tunnustautunut peukalo keskellä kämmentä stadilainen) mutta ohjeistuksen avulla lopputulos oli varsin hyvä! Iso kuva seinällä on vaikuttava katseenvangitsija, ja vaihtaminen on todella helppoa. Tarralla kiinnittyvän taustamaton hinta parisänkyyn on noin 60€ ja vaihtokuvan hinta kuvakirjastostamme noin 210€. Itse sänkyä voi tiedustella tästä: Tilasa.fi

Seinälle nostettava pöytä toimii sisustustauluna silloin kuin se ei ole käytössä. Helposti vaihdettava magneettinen kuva toimii samalla periaatteella kuin edellämainitussa sängyssä. Mittatilaustyönä toteutettua pöytää tai muita tarpeita voit tiedustella asiakaspalvelu@feelinginterior.com tai 050-5552207.

Onko sinullakin ideoita... Kerro meille!

Aurinkoista syyspäivää kaikille!

Johanna