Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Makuuhuone meren rannalle

Sisustussuunnittelija Johanna

Tuntuisiko mukavalta nukkua meren rannalla? Näin se onnistuu VividBase magnettisella taustamatolla ja VividCover kuvapäällisellä!

Inspiroiva sisustus on helppo toteuttaa, kun aloittaa teemasta, jota jatkaa kaikissa tilan väreissä ja esineissä. Valokuva meren rannalta oli tämän makuuhuoneen lähtökohta. Tässä kuvassa on tunnearvoa, ja siinä on luonnon elementtejä: kivet, hiekka, ja vesi, jotka ovat asukkaalle rakkaita.

Dramaattinen sisustaminen vaatii ennen kaikkea vähän uskallusta, ja sitten vähän työtä. Lopputulos, joka heijastaa persoonaasi ja jossa sielu lepää, on kuitenkin kaiken vaivan arvoinen. Makuuhuoneen ilme ennen pintaremonttia oli ihan ok, mutta ei persoonallinen. 

Haluttiin syvyyttä ja särmiä, sekä modernia, mutta maanläheistä tunnelmaa. Valokuvan värejä toistettiin maaliväreissä, sekä tekstiileissä että pöydissä. 

Kuvaseinään on asennettu VividBase magnettinen taustamatto. Kiinnnitys käy jokseenkin samaan tyyliin kuin tapetin kiinnittäminen. Yksityiskohtaisia asennusohjeita saat täältä . Suosittelen lämpimästi lattian suojausta, koska liimaroiskeita ei ole erityisen miellyttävää siivota lattiasta! 

Katto ja seinät maalattiin, VividBase magneettinen taustamatto asennettiin, ja sitten hauskin kohta... kuvapäällinen asetettiin paikalleen. Kuvapäällistä vaihtamalla saadaan taas helposti aivan uusi ilme huoneeseen sitten kun tekee mieli jotain erilaista. Seuraava aihe voisi olla graafinen tapettimainen kuva.

 

Uskaltakaa, ja nauttikaa!

Johanna