Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Näyttäviä myymäläkalusteita vaihdettavilla pinnoilla

Feeling Interior Kari

Myymäläkalusteiden pitää olla samaan aikaan sekä tukevia ja toimivia että visuaalisesti näyttäviä. Ne kertovat yrityksestä ja sen tuotteista sekä palveluista ja houkuttelevat ostamaan.

Yhteistyömme Prafit Oy:n (prafit.fi) kanssa mahdollistaa näyttävät ja kestävät myymäläkalusteet helposti vaihdettavilla visuaalisilla pinnoilla. Prafit Oy:n tuotteisiin lukeutuvat mm erilaiset tiskit ja hyllystöt/tuotetelineet/ständit, jotka ovat saatavissa magneettisella VividBase-taustamatolla pinnoitettuna. Magneettiseen taustaan kiinnittyvät vaihdettavat VividCover-kuvapäällistuotteemme. Kalusteiden pinnat voivat olla myös kaarevia.

Halutessasi muuttaa myymälän ilmettä vaikka vuodenajan tai sesongin mukaan, tilaat helposti ja edullisesti feelin.fi-palvelun kautta omista kuvistasi kalusteiden mittojen mukaiset magneettisesti kiinnittyvät VividCover-kuvapäälliset. Meiltä saat myös kuvissa näkyviä erikokoisia magneettisia tauluja, joihin vaihdettavat kuvapäälliset kiinnittyvät. Käytä tauluja yhdessä tiskien vaihtopäällisten kanssa visuaalisen tunnelman luomiseen tai informaation jakamiseen. Kustannustehokasta ja ekologista on myös se, että voit käyttää samoja kuvapäällisiä aina uudelleen ja ne on helppo säilyttää rullalla säilytysputkissaan tai päällekkäin käyttökohteessaan.

Kuvapäällisen vaihto tapahtuu hetkessä.

VividCover-kuvapäälliset kiinnittyvät myös päällekkäin, jopa kolme kerrosta. Voit siis laittaa vaikkapa tiskin kuvapäällisen päälle hinnaston tai päivän tarjouksen. Eikä enää teipillä kiinnitettyjä A4-lappuja!