Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

"Ota irti" Habitare messuilla!

Sisustussuunnittelija Johanna

Hei kaikki!

Työpajamme käy kuumana valmistellessamme tämä vuoden Habitare-messujen osastoamme.

Magneettisesti kiinnittyvät kuvat ovat aivan uusi konsepti sisustuksessa ja siksi omin käsin kuvien vaihtaminen onkin paras tapa tutustua tuotteisiimme. Vuoden Habitare teema on "irtiotto" ja sitä todellakin saa tehdä meidän osastollamme 7h48! Tule ja ota irti, vaihda ja kokeile magneettisesti kiinnittyviä kuvia.

Messuilla ovat esillä erikokoiset studiotaulut, joissa on magneettinen etupinta. Niihin voit ostaa kuvat kuvapankkimme maailman kuulusta Getty Images valokuvavalikoimastamme, tai voit tilata omat kuvat ja tekstit. Jättikuvatkin onnistuvat helposti. VividBase magneettista taustamattoa myydään metritavarana, jonka voit sitten asentaa isolle seinäpinnalle tai mihin tahansa haluamaasi kohteeseen. Suurikokoiset kuvat ovat hetkessä vaihdettavissa samalla tavalla kuin studiotauluissa. Ne toimitetaan metrin levyisinä vuotina, jotta asennettavuus säilyy helppona.

Onko sinulla metallipinta, joka kaipaa kohennusta? Meiltä voit tilata myös magneettisia kuvia, jotka kiinnittyvät suoraan esim. sähkökaapin oveen tai jääkaapin oveen. Tutustu tähänkin messuosastollamme.

Esittelemme nyt ensimmäistä kertaa tekstiili- ja pintasuunnittelija Sari Taipaleen graafisia sarjoja studiotauluissamme! Suunnittelija on tavattavissa osastollamme keskiviikkona 9.9 klo 14-16 (ammattilaispäivänä) sekä lauantaina 12.9. klo 14-16.

Tervetuloa kokeilemaan ja ideoimaan!

Nähdään Habitaressa osastolla 7h48,

Johanna