Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Paras lahjavinkki kaikille kaukana asuville!

Sisustussuunnittelija Johanna

Onko pitkä välimatka tuttu juttu? Anna rakkaalle perheenjäsenelle tai ystävälle joululahjaksi tai muuksi lahjaksi pieni hetki sinun elämästäsi.

Tämän sisustustaulun saaja on mummi, jonka lapsenlapset asuvat kaukana valtameren toisella puolella. 5-vuotissynttäreihin olisi niin tehnyt mieli osallistua, mutta se ei ollut mahdollista.Tytär tilasi mummille 47.5 x 65cm sisustustaulumme, jonka hinta on 59€. Kuva on edellämainituilla 5-vuotissynttäreillä otettu. Kuvan hinta on 40€.

"Maailman hienoin kuva! Tässä isommassa koossa ihminen on lähellä todellista kokoa. On sellainen olo, että tekisi mieli mennä halaamaan. Tämä on hieno idea kun kuvan voi niin helposti vaihtaa aina uuteen." -Kaarina mummi

Valokuva on ja varmaan aina tulee olemaan ylivoimaisesti paras lahja isovanhemmille ja ystäville, jotka eivät voi olla vierellä seuraamassa lasten kasvuvaiheita. Saaja aivan varmasti ilahtuu!

Tilaaminen lahjaksi käy helposti nettikauppamme kautta. Sielta voit kirjautumisen jälkeen tilata tarkoitukseen sopivan kokoisen sisustustaulun ja VividCover-kuvan omasta valokuvastasi. Toimitusosoitteeksi laitat vaan lahjansaajan osoitteen Suomessa. Hankittuasi sisustustaulun kerran voit jatkossa tilata uuden kuvan lahjaksi jouluna, merkkipäivänä tai muuten vaan.

Sisustustauluja löydät nettikaupastamme muutamassa eri koossa. Pieneenkin tilaan sopii 30cm x 30cm versio, jonka hinta on 39€ ja kuva 14€. Näistä voi tehdä taulusarjankin. Kuvat voit helposti vaihtaa ilman uudelleen kehystämisen vaivaa.

Sisustustaulun etupinta on magneettinen ja kuva, jonka materiaali sisältää metallihiukkasia, laitetaan suoraan pintaan. Kuvan vaihtaminen ei voisi olla helpompaa!

Korkealaatuinen VividCover-kuva takaa sen, että alkuperäisen valokuvan laatu säilyy lopputuotteeseen asti. Pidä tämä kuitenkin mielessä, kun valitset kuvaa. Pienempiresoluutioiset valokuvat (alle 2Mpix esim. kännykkäkuvat) soveltuvat parhaiten 30 x 30cm sisustustaulu kokoiseksi kuvaksi.

Tässä on vielä yksi hauska lahjaidea niille, jotka haluavat jotain näyttävää. Persoonallinen kuva jääkaapin ovessa on magneetti, mutta ohut ja rullattava. Tilaa omasta kuvasta tai kuvakirjastomme laajasta kuvavalikoimasta. Hinta määräytyy tarkkojen mittojen mukaan, mutta on suunnilleen 100€.

Antamisen iloa kaikille!

Johanna