Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Uudenvuoden lupauksia

Sisustussuunnittelija Johanna

Hetki enää ja sitten on uudenvuoden aatto... Se päivä, jolloin suurin osa meistä tilittää edesmennyttä vuotta ja miettii mitä voisimme parantaa. Uudenvuoden lupaukset on kova sana! Näistä voimme olla montaa mieltä. Kannattaako asettaa kovia tavoitteita itsellemme, jotka lisäävät paineita jo stressaavan maailmanmenon keskellä?  Kannattaako tehdä lupauksia, joita emme sisimmässämme usko pysyvämme pitämään?

Itse uskon, että jokainen pienikin positiivinen askel parantaa mailmaa. Uudenvuoden lupaus voi olla jotain ihan muuta kuin vanhat kliseet painonpudotus tai tipaton tammikuu. Se voi olla muistutus hyvän mielen ja rakkauden jakamisesta.

Olennainen tekijä muutoksen onnistumisessa on konkreettinen muistutus siitä mitä tavoittelemme. Tämä voi olla niin yksinkertainen kuin kuva ja/tai lause, joka on sellaisessa paikassa, jossa näemme sen monta kertaa joka päivä. Jääkaapin ovi on todella tehokas paikka tälläisille. Meiltä voit tilata oman lauseesi haluamassasi koossa magneettina. Jos haluat lauseen tai kuvan esimerkiksi seinälle, voit tilata sen irrotettavana uudelleen käytettävänä tarrana.

Arjen keskellä ihmisen on helppo unohtaa sanoa kiitos, "olet tärkeä minulle", tai hymyillä kadulla vastaantulevalle. Tämän kaltaisten pienten sanojen ja eleiden merkitys on kuitenkin korvaamaton vastaanottajalle.

Toivottavasti monet teistä tulevat mukaan pieneen hyvän mielen kampanjaani vuodelle 2016.

 

Onnea ja menestystä kaikille alkavalle vuodelle!

Johanna