Näytät käyttävän vanhempaa selainta, suosittelemme päivittämään selaimesi uusimpaan versioon taataksemme sovelluksen moitteettoman toiminnan!

Valkoinen keittiö ja väripilkku

Feeling Interior Kari

Valkoinen keittiö on aina tyylikäs, ja tarkasti valitut sisustuselementit tekevät siitä täydellisen. Jääkaappi voi olla myös sisustuselementti - vaikka et heti uskoisi!

Magneettisesti kiinnittyvällä vaihtokuvalla ovi muuttuu hetkessä: siitä tulee sisustustaulu. Jääkaapin ovea ei enää tarvitsekaan piilottaa integroidun kalusteoven taakse, vaan sillä on kuvan kantajana täysi oikeus olla esillä.

Jääkaapeissa olevat kuvat löydät alla olevista linkeistä:

Omenan kuorinta

Vettä kaadetaan sitruunan puolikkaalle

Lähikuva omenan viipaleista

Ja tässä vielä iso joukko muita hedelmiä valkoisella taustalla .

Vaihtokuva on vain 0.3 mm paksu, joten valitessasi kuvaksi esimerkiksi raikkaita hedelmiä valkoisella taustalla se sulautuu huomaamattomasti osaksi jääkaapin pintaa. Mittaa koko niin, että se on hiukan pienempi kuin jääkaapin ovi ja kuvan reuna alkaa vasta oven pyöristyksen jälkeen.

Aina kun siltä tuntuu saat helposti tilattua toisen näköisen vaihtokuvan omasta kuvastasi tai Getty Images -kuvakirjastostamme verkkokaupassa. Jos vaihtokuvaan tarvitaan aukkoja oven kahvalle tai vaikkapa näytölle, voit tehdä ne itse saksilla tai pyytää meitä tekemään ne (laita mitat sähköpostilla asiakaspalvelu@feelinginterior.fi). Jos et saa sovitettua haluamaasi kuvaa mittoihisi, voit myös pyytää meitä muokkaamaan kuvaa.